En vegg frisk malings

Remodeling En noe foreldet malt vegg er blek, har flekker eller hull og sprekker må repareres. Når du maler, er målet mellom å gjenopprette den opprinnelige tilstanden og omforme den. Frisk maling kan brukes på flere måter og er vanligvis enkel å bruke.

Streichgrund og primer rente

Hvis veggene er malt, bør de enten bli styrket igjen, eller etter behov reparert. Det finnes flere metoder tilgjengelig for begge årsaker.

For et rent dekorativt belegg, er priming normalt unødvendig. Gamle maling uten skader danner en jevn overflate, som også er gitt på malt gips på en husvegg.

Hvis reparasjoner har blitt utført på veggen, må det tas hensyn til eventuell delvis priming. Det tjener til å harmonisere suge- og deksjonsadferdene på reparerte og fylte delflater. K Maskering og skjult reparasjoner

Glatte hull og sprekker i veggen er glatt. Påfyllingsblandingen skal ha egenskaper som er like like til gjenværende vegg. Vanskelig er delvis maleri av en vegg. For eksempel, selv om den originale fargen er kjent av RAL-fargelisten, har eksterne faktorer som lys endret fargen. Hvis du ikke ønsker å bruke overflatebelegg eller hvis du vil omdanne noe i prinsippet, kan du jobbe med designtricks og laminering.

Design tricks og laminering

For å dekke reparerte områder, kan et individuelt utviklet veggmønster være en god løsning. Fargebestemmelsen må være mørkere enn veggbasefarge. Som geometriske former og strukturer, for eksempel, er følgende løsninger tilbys:

horisontale, vertikale og diagonale bjelker og / eller grenser

  • En vegg tatovering selv male
  • I tilfeldig mønster eller tørk teknikk i to farger
  • fargevalg og fargeforskyvning

Dersom veggen er farget malt, er noen grunnleggende regler å merke seg:

den ferske malingen må alltid følge prinsippet om mørket på lys

  • på mer enn én fargekomplementære farger bør velges
  • den nye chromaticity bør med aksje maling identisk (for det meste spredning)
  • Tips og triks arbeid og dermed forenkle handlinger sprøyting i stedet for å male veggene , Hvis du ikke er sjenert bort fra den høyere prisen på malingen, kan du følge de samme reglene som for maling.
Del med venner

Legg igjen din kommentar