Obnova

Ako su zidovi obojani, trebali bi ih se ponovo nagaziti ili popraviti na temelju prigode. Postoji nekoliko načina dostupnih za oba uzroka.

Za čistu dekoraciju premazivanje je obično nepotrebno. Stara boja bez oštećenja stvara jedinstvenu površinu, koja se također daje na obojenoj žbuku na zidu kuće.

Ako su popravci izvedeni na zidu, mora se razmotriti bilo kakav parcijalni premaz. Služi za usklađivanje usisavanja i pokrivanja na popravljenim i popunjenim površinama. K Maskiranje i skrivanje popravaka

Smirene su rupe i pukotine u zidu. Spoj za punjenje trebao bi imati slične karakteristike što je više moguće preostalom zidu. Teško je djelomično slikati zid. Na primjer, čak i ako je izvorna boja poznata po RAL popisu boja, vanjski čimbenici poput svjetla promijenili su boju. Ako ne želite upotrijebiti premaz na punoj površini ili ako želite načelno modificirati nešto, možete raditi s dizajnerskim trikovima i laminiranjem.

Dizajn trikovi i laminacije

Za pokrivanje popravljenih područja, pojedinačno razvijen zidni uzorak može biti dobro rješenje. Redoslijed boja mora biti tamniji od boje zidne podloge. Kao geometrijskih oblika i struktura, na primjer, u ponudi su sljedeća rješenja:

horizontalne, vertikalne i dijagonalne grede i / ili granice

zid tetovaža sama slikati

U slučajnom uzorku ili brisanje tehniku ​​u dvije boje

  • izbor boja i boja Shift
  • Ako je zid obojen je oslikana, neka osnovna pravila imati na umu:
  • svježe boje mora uvijek slijediti načelo mraka na svjetlo

na više od jedne boje komplementarne boje treba biti izabrani

novi kroma treba sa stock boje identične (uglavnom disperzija)

  • Savjeti i trikovi rade na taj način pojednostaviti postupke prskanja umjesto bojanja zidova , Ako ne odustane od viših troškova boje, možete slijediti ista pravila kao i za boju.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar