Stari tepih profesionalno iu skladu raspolažu

pregradnja Kod zbrinjavanja proizvodnih materijala sadržanih su presudni. Dok se čisti prirodni materijali poput vune i svile raspadaju organski, sintetička vlakna svih vrsta smatraju se opasnim otpadom. Osim toga, uobičajeno je za velike tepih da, zbog prostora, odlaganje otpada u kućanstvu obično nije moguće.

puno i plutajući kat Tepih

Ako tepison, pa tepih mora biti zbrinuti, tip privrženosti igra važnu ulogu na terenu. Plutajući ili samo povremeno fiksirani tepisi obično se mogu ukloniti "sortirani". Tepih je da se odlagati u većini slučajeva, od plastike, kao što su polipropilen, koji mora biti isporučen u odgovarajućem posebnom korištenja.

Iako proizvođača i industrijska istraživanja za dugo vremena na recikliranje i recikliranja plastičnih proizvoda vlakana, nema smisla tehničku provedbu je pronađen do danas. Dakle, stari tepisi moraju biti spaljeni u sustavima pečenja s posebnom tehnologijom filtriranja kako bi zadržali otrovne plastične pare.

pune površine zalijepljen Tepisi

Kada demontaža doba pune lijepljenje tepih mora uzeti u obzir. Do prije četrdeset godina, obje površine i sagovi su proizvedeni s azbestnim vlaknima. Ako je to slučaj, to je opasni opasni otpad, za koji se primjenjuju posebna pravila raspolaganja. To uključuje zatvorenu pohranu i siguran transport. Ako

velike količine žbuke ili estriha ostataka u skladu s tepiha bazom prilikom uklanjanja tepih, odvajanje materijala može biti poželjno ili potrebno. Za mješavine materijala s više od dvadeset posto nakupina, tvrtke za zbrinjavanje otpada često izjavljuju tepih kao ruševine. Za njega se primjenjuju druga pravila raspolaganja nego za čisti tepih. Naknade za odlaganje smeća često se naplaćuju.

Loose plastične tepisi

slobodne prostirke izrađene od plastike, uključujući pletene i prirodnih vlakana tepisi su tkani tepisi čiji je napravljen od plastike, vrijede ista pravila kao i za opuštenu Tepih. Tepisi s maksimalnom veličinom stranice do 1,20 metara mogu se isporučiti na odlagalište u jednom koraku.

Za veće prostirke za rezanje tepiha u oko jedan četvorni metar velikih pojedinačnih komada se preporučuje kao za rastavljenom Tepih. Ako isjeckan tepih ostaci uzrokovane mljevenjem ili tepih gonoreje dogodi, oni se trebaju odlagati u vreće za smeće, bez ometanja ostalog otpada.

dodatno iskorištavanje prirodnih rugs

Kada cijelosti izrađen od prirodnih materijala tepiha može se dati na daljnje iskorištavanje zloupotrijebio. Sljedeće ideje mogu napraviti stari vune ili svile tepih značajna veza Upotreba:

  • prikaz na rastresitom tlu u halama, baca ili slično
  • izolacijski materijal na drvenim zidovima ili krovni
  • ribani kao se lijevaju izolacijskih materijala
  • Kao Haustierlager- i mjesto za spavanje u psa kući, vanjski ograđeni prostor ili kavez za ptice
  • Pojedinačni dijelovi sačuvani kao sredstvo tepisi
  • zatrpavanje ili utjecaja na zaštitu plovila, čamci i prikolice brod
  • smanjiti na strunjačama za zaštitu koljena za vrtlarstvo
  • Fußabtretermatten
  • u dobrom dijelu države i odgovarajući dizajn kao igra mat
Savjeti i trikovi Čak i ako je tepih od prirodnih vlakana, ne možete ga kompost. Tkivo uključujući sadržaj masnoća ima truljenje od nekoliko godina do desetljeća.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar